TÜİK Başkanı Cahit Şirin görevden alındı

Son dönemde açıkladığı verilerle tartışma konusu olan Türkiye İstatistik Kurumu'nun başkanı Muhammed Cahit Şirin görevden alındı. Yerine Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Kürşad Dosdoğru vekaleten atandı.

Gündem Yayın: 15 February 2021 - Monday - Güncelleme: 15.02.2021 12:53:49
Editör -
Okuma Süresi: 16 sn.
958 okunma
Google News

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı'nda görev değişimi yaşandı. 22 Mayıs 2020 tarihinde TÜİK Başkanlığı'na atanan Cahit Şirin'in yerine, Başkan Yardımcısı Ahmet Kürşad Dosdoğru atandı. Bu atamayla Cahit Şirin, bir senesi dolmadan görevden alınmış oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.