Terör yandaşlarından Türk bayrağına alçak saldırı

AK Partili Metin Külünk sosyal medya hesabından, PKK'lıların Türk bayrağını yaktığı görüntüleri paylaşıp, "İsviçre'de devlet yok galiba" diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Gündem Yayın: 12 October 2019 - Saturday - Güncelleme: 12.10.2019 13:17:40
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1047 okunma
Google News

AK Parti eski milletvekili Metin Külünk sosyal medya hesabından, PKK'lıların Türk bayrağını yaktığı görüntüleri paylaştı. Külünk görüntülerin İsviçre'de çekildiğini belirtti.

 

Türkiye'nin, Suriye'nin kuzeyindeki PKK'ya karşı başlattığı "Barış Pınarı Harekatı"nı protesto eden bir grup PKK/YPG bayraklı örgüt sempatizanı, Türk bayrağı yaktı.

 

AK PARTİLİ METİN KÜLÜNK PAYLAŞTI

 

Bu görüntüleri paylaşan Metin Külük, sosyal medya hesabından da, "İsviçre'de devlet yok galiba Sokaklar terör örgütüne ve dost! ülkeye düşmanlığa teslim edilmiş. Ve bu devlet!'in gözü önünde Türk Bayrağımızın yakılışı seyrediliyor. İsviçre büyükelçisi bunu hesabını Dışişleri Bakanlığımıza davet edilerek verecektir" diye yazdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.