Tepki çeken görüntü! 'Para etmiyor' deyip kasa kasa domatesi çöpe döktü

Antalya'da çiftçiler domatesin ucuza alınmasına isyan etti. "Domates 5 lira diyorlar ama domates beş para etmiyor" diyen bir çiftçi kasa dolusu domatesleri çöpe attı.

Yayın: 01 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.02.2021 09:01:40
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
688 okunma
Google News

Antalya'da halde satış yapamayan çiftçilerden birinin ellerinde kalan domatesleri çöpe attığı görüldü. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerde üretici olduğu değerlendirilen bir kişi, "Antalya'da domates para etmiyor, hepsi çöpe gidiyor" diyerek kasalarca domatesi çöp arabasına boşalttığı görülüyor.

 

Gıda fiyatlarındaki fahiş artışların konuşulduğu bir dönemde kasalarca domatesin çöpe atılması izleyenlerin vicdanını sızlattı. Videoyu görenler, yüksek fiyatlar nedeniyle evine istediği gibi alışveriş yapamayan insanlarla empati yapılması gerektiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.