Şık pırlantaların yeni adresi Bon Pırlanta

Özel tasarım ürünleriyle dikkat çeken Bon Pırlanta, sektördeki 30 yıllık tecrübesini Panula Balat’ta açtığı ilk mağazasıyla Bursalılarla buluşturdu.

Yaşam Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 16:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
108 okunma
Google News

İstanbul Cağaloğlu’nda 30 yıllık taş satış ofisi tecrübesini perakende sektörüne taşıyan Bon Pırlanta ilk mağazasını Bursa’da açtı. 2021 yılı şubat Bursa’daki ofisinde özel müşterilerini ağırlayan marka gelen olumlu geri dönüşler ve artan talepler sonrasında ilk mağazasını Panula Balat’ta düzenlenen şık davetle açtı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta özel tasarım pırlantalar büyük ilgi gördü. Bon Firma sahibi Berkcan Önem,  çeyrek asrı geride bırakan bir tecrübenin son tüketiciyle buluşmasıyla Bon Pırlanta’nın doğduğunu belirterek “Özel müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda Bursa’da bir mağaza açmaya karar verdik. Kısa sürede çok güzel geri dönüşler aldık. İyi ki Bursa’dayız”  diye konuştu.


 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.