Sevgililer Günü'nde Mysia yollarında romantik yürüyüş

Nilüfer Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği Mysia Yolları Doğa Yürüyüşü etkinliği ile doğaseverleri bir araya getirdi. 7 kilometrelik "T3 Trans Mysia Parkuru" nda buluşan yürüyüş tutkunları, keyifli bir sevgililer günü etkinliğine imz

Bursa Yayın: 15 Şubat 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 15.02.2025 13:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
32 okunma
Google News

Nilüfer Belediyesi, doğa tutkunlarını Sevgililer Günü için özel olarak düzenlenen "Mysia Yolları'nda Sevgililer Günü Yürüyüşü"nde bir araya getirdi. "Kalp Kalbe Yürüyoruz" temasıyla düzenlenen etkinlikte, katılımcılar keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdi.
Sabah erken saatlerde başlayan yürüyüş Kadriye Mahallesi üzerinden devam ederek, Üçpınar Mahallesi'nde sona erdi. 7 kilometrelik "T3 Trans Mysia Parkuru" boyunca meşe ve çam ağaçları arasında yürüyen doğaseverler, temiz havanın ve eşsiz manzaraların tadını çıkardı.
Yürüyüşün sonunda Üçpınar Evi'nde kamp ateşi yakan katılımcılar, doğayla iç içe keyifli anlar yaşadı. Doğaseverler yürüyüşün sonunda, kış çayı ve sucuk ekmek eşliğinde keyifli sohbetler etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.