Set vermeden şampiyon oldular!

Bursa Büyük Kolej Anadolu Lisesi, Okul Sporları Genç Kız A Kategorisi Voleybol Şampiyonası finalinde Özel Final Anadolu Lisesi’ni de 3-0 yenerek hem set vermeden hem de namağlup şekilde Bursa şampiyonu olmayı başardı.

Spor Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 15:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
205 okunma
Google News

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Genç Kız A Kategorisi Voleybol Şampiyonası’nda mutlu sona Bursa Büyük Kolej Anadolu Lisesi ulaştı.

9 Ekim’de start alan organizasyonda Bursa Büyük Kolej Anadolu Lisesi sırasıyla Bursa Anadolu Lisesi, Ertuğrul Gazi Lisesi, İnegöl İbrahim Kırcal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bursa Anadolu Kız Lisesi ve Özel Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenerek adını finale yazdırmayı başardı.

Çekirge Spor Salonu’nda oynanan final maçında yine müthiş bir performans ortaya koyan Bursa Büyük Kolej Anadolu Lisesi rakibi Özel Final Anadolu Lisesi’ni de 3-0 yenerek hem set vermeden hem de namağlup şekilde şampiyon oldu. Bu sonuçla Bursa Büyük Kolej Anadolu Lisesi, Genç Kız A Kategorisi’nde Bursa’yı Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.