Selçuk Türkoğlu projelerini tanıtıyor!

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, yerel seçimler öncesinde kentin sorunlarına yönelik hayata geçirmeyi planladığı projelerini basın mensupları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşıyor.

Bursa Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 12:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
117 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin seçim hazırlıkları kapsamındaki çalışmaları da hız kazandı.

Bu doğrultuda İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu 100’ün üzerinde kent projesini basın mensuplarıyla ile paylaşıyor.

Europark Otel’de düzenlenen kahvaltı programı ile çok sayıda basın mensubuyla bir araya gelen Türkoğlu, kentin sorunlarına yönelik hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıtıyor.

Türkoğlu’nun proje tanıtım lansmanına, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, İYİ Parti il ve ilçe teşkilatı ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

 

‘ÖZÜ BAŞIMIZA BURSA’YI YÖNETMEYE TALİBİZ’

Projelerini tanıtıma geçmeden önce bazı iddialara yanıt veren Türkoğlu, ‘Ne kimseye seçimi kaybettirmek için ne de bir başka adaya seçimi kazandırmak için aday değilim. Bizatihi Bursa’yı yönetmeye Bursa’nın kaybettiği değerlerine yeniden kavuşabilmesi için adayım’ ifadelerini kullandı.

Türkoğlu, “Bugün yalnızca basın mensuplarımıza Bursa basınının kıymetli mensuplarına ulusal basınımızın Bursa’daki temsilcilerine seçim süreciyle alakalı adaylığımız ile alakalı projelerimizi tanıtmak üzere bu toplantıyı gerçekleştireceğiz inşallah. Bazı iddia veya konuşulanlara açıklık getirerek başlamak istiyorum tanıtıma. Ne bir Allah’ın kuluna seçimi kaybettirmek için ne de bir başka adaya seçimi kazandırmak için aday değilim. Bizatihi Bursa’yı yönetmeye Bursa’nın makus tarihini değiştirmeye olan iyi belediyecilik anlayışıyla yüzde yüz kendi özgün değerlerimizle birlikte tabiri caizse büyükşehirde on yedi ilçede adaylarımızla özü başımızda Bursa’yı yönetmeye talibiz” şeklinde konuştu.

 

‘ÜÇÜNCÜ BİR YOL VAR’

Konuşmasını sürdüren Türkoğlu, “Biz Bursalıların karşısında iddialı adaylarımızla ve ben de iddialı bir şekilde bu seçim için çalışıyoruz. 31 Mart sandıkları teslim edilip tutanaklar eksiksiz seçim kurumlarına verilene kadar da geceyi yüz yüze bağlayıp gündüzleri gecelere ulaştırıp ayakkabıları eskiterek çalışmaya devam edeceğiz. Bunu böyle bilinmesini istiyorum. Bursa ölüme de sıtmaya da mahkum değil. Üçüncü bir yol var, büyükşehirde ve on yedi ilçesinde iyi adaylar var, biz varız. 50 gün oldu alandayız koşturuyoruz. Teşkilat toplantıları, ziyaretler, mahalleler, kahveler, STK’lar, basın mensuplarını yerinde ziyaretler, televizyon programları ve kısmen kendi imkanlarımızla, afişler, broşürler, mümkün olduğu kadar da giydirebildiğimiz kadar araçla işte bir otobüs vesaire bir harcama yapıyoruz. Bir deliye ihtiyaç var, ben o işe talibim. Hak aramak benim işim. Bırakın Bursa’nın bütün haklarını kaybedilen bütün değerlerini yeniden kazanmak için mücadele edelim” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.