'Şehit olmak kalbime doğuyor' diyen şehidimiz yürek dağladı

İdlib'de yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ragip Soylu Coşkun'un bir süre önce amcasıyla yaptığı konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı. Coşkun videoda, "Şehit olmak kalbime doğuyor" diye konuştu.

Yayın: 05 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 05.03.2020 10:09:44
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
609 okunma
Google News

Suriye'nin İdlib kentinde yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı'nda şehit olan 26 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Ragip Soylu Coşkun'un bir süre önce amcasıyla yaptığı konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Coşkun'un "Şehit olmak kalbime doğuyor" sözleri duygulandırdı.

 

"ŞEHİTLİK GÜZEL BİR MERTEBE"

 

Amcasının cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, amcanın " Hatay'da sınırdasın, şehit olmayı düşünüyorsun" demesi üzerine şehit Coşkun, "Düşünüyorum değil, kalbime doğuyor" ifadesini kullandı. Coşkun ayrıca, "Şehitlik güzel bir mertebe, inşallah olurum" diye yaptığı konuşma da duygulandırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.