Sedat Yalçın’ın Bursa adaylığı onaylandı!

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın'ın adaylığı partinin Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından onaylandı. Yalçın haberi Bursa ziyareti öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Siyaset Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 14:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
62 okunma
Google News

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, AK Parti’nin geçmiş dönem Bursa il başkanlarından Sedat Yalçın’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını onayladı.

Yeminli Mali Müşavir olan Sedat Yalçın Bursa’da düzenlenen ‘Basın ve Halk Buluşmaları’ programı öncesinde adaylık haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Yalçın paylaşımında, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan onayıyla Bursa Belediye Başkanı adaylığım açıklandı. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Başkan Yardımcısı Naim Öztürk ve Bursa İl Başkanı Murat Kolancı’ya da destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

‘BURSA’YA PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN’

Yeniden Refah Partisi ise sosyal medya hesabından Yalçın’ın adaylığını şu ifadelerle açıkladı:

AK Parti’nin geçmiş dönem Bursa il başkanlarından, Yeminli Mali Müşavir Sedat Yalçın Yeniden Refah Partimize katılarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız oldu. Bursa’ya ve partimize hayırlı olsun.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın bu akşam Bursa’da düzenlenen program ile hem basın mensupları hemde vatandaşla buluşacak.

Programda adaylığını açıklayacak olan Sedat Yalçın’ın Bursalılara önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.