Sedat Yalçın’dan rakiplerine Bursaspor sitemi!

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, yerel seçimler öncesinde kentin sorunlarına yönelik hayata geçirmeyi planladığı projelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Bursa Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 12:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
51 okunma
Google News

Yalçın takip adaylarının Bursaspor’un geleceği hakkında somut çalışmalar öne sürmediğini ifade ederek sitemde bulundu.

 

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın yerel seçimlere sayılı günler kala her hafta sürdürdüğü proje tanıtım toplantısını bu haftada gerçekleştirdi.

Yalçın takip adaylarının Bursaspor hakkında somut çalışmalar öne sürmediğini ifade ederek sitemde bulundu.

‘BURSASPOR KONUSU CİDDİ SORUNUMUZ’

Yalçın, “Bursaspor konusu bizim ciddi bir sorunumuz. Belediyenin konusu değil falan diyebilirsiniz de. Öyle değil bu konu sizin seçmeninizin bir sorunudur. Bursaspor ile yaşamını bütünleştirmiş çok insan olmuştur. Şampiyonluklar görmüş bir takıma şehir ilgisiz kalamaz. Şimdi şu anda belediye başkanımızın açıkladığı programda Bursaspor’a dair bir konu konuşulmadı. Bu doğru mu sizce? Diğer aday diyor ki Bursaspor’u destekleyeceğiz. Genel konuşuyor somut bir adım, bir çalışma yok” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarını sürdüren Yalçın, “Bursaspor’a ne yapmak lazım. Bursaspor’da sportif yönetimle finansmanı ayıracağız. Çözüm bu, başka hiçbir çözüm yok. Bütün problem oradan kaynaklı. Güven ortamı oluşacak Bursaspor’umuza. Bursaspor vakfını yeniden yapılandıracağız. Bursa’nın en değerli isimlerini oraya koyacağız. En değerli isimleri, güçlü isimleri, mütevelli heyeti olacak. Bursaspor başkanı da orada olacak. Bursaspor Vakfı dünyanın en ünlü futbolcularını Bursa’ya getirir. Bursa’da bunun müthiş gücü var Bursa’nın bunu yapmaya sadece ortam yoktur. O vakıf futbolcu lisanslarını bünyesinde bulundurur. İster satar, ister tekrar alı, tekrar vakıf da para kazanır. Ama Bursaspor’un bütün ihtiyacı karşılanır. Dünya çapında oyuncularla bak bakalım ne oluyor? Bursaspor’un sportif faaliyeti ve sportif başarısıyla ilgileneceksiniz. Para işi ayrı bir şey. Para araya girdiğinde her şeyi bozar. Para şeffaflık ister. Para güven ister. Para böyle yönetici ister. Bursaspor’un çözümü o, bizim Bursaspor’la ilgili bir tek kaynak projeleri açıklamıştım ben. Bu konulara da adayların hiç değinmemesine son derece üzüldüm” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.