Sedat Yalçın: Kent ekonomisi çok sektörlü olmalı

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın yerel seçimlere sayılı günler kala projelerini basın mensupları ile paylaşmaya devam ediyor.

Bursa Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 17:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
37 okunma
Google News

Almira Otel’de düzenlenen toplantı ile Yalçın ‘Kent Ekonomisi’ konu başlıklı projelerini tanıttı.

 

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin adaylarının seçim kapsamındaki çalışmaları da hız kazandı.

Bu doğrultuda Almira Otel’de düzenlenen birleştirilmiş proje tanıtım toplantısı ile basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın Kent Ekonomisi konu başlıkları projelerini tanıttı.

aa207992 c5d0 45b5 8202 36083539df7f

‘HER TÜRLÜ ALT YAPIYA DESTEK VERMEK İSTİYORUZ’

Bursa’daki her türlü alt yapıya destek olmak istediklerinin altını çizen Yalçın, “Bursa’nın kent ekonomisinin bir defa çok sektörlü olmasını arzu ediyoruz. Böyle bir iki sektöre bağlı değil çok sayıda farklı sektörleri içerisinde barındırmalı. Çünkü zaman zaman bazı sektörlerde kriz yaşanıyor. Ve o şehirler o kriz nedeniyle yok oluyorlar büyük oranda. Biz bir tekstil krize girdiğinde otomotivle, otomotiv krize girdiğinde makine sektörüyle Bursa bir denge içerisine gidiyor. Bu yapısını devam ettirmemiz gerekiyor ve sanayide özellikle AR-GE ve inovasyonun desteklenmesi, katma değerli ürünler için biz her türlü altyapıya destek vermek istiyoruz” dedi.

1aa98560 211d 4390 9e62 f05b4113884f

Konuşmalarını sürdüren Yalçın, “Nitelikli iş gücü kapasitesinin arttırılması için de destek vermek istiyoruz. Yine yüksek katma değerler ile biz bu kent ekonomisi içerisinde belediyeye de kaynak projeleri üretmek istiyoruz. Biz ekonominin içinde çok önemli bir faktör olmak istiyoruz. Bu döngüsel ekonomide bunlardan biri” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.