Şadi Özdemir Bursa basını ile buluştu: “Yol gösterici eleştiriler yaptınız”

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa basınıyla bir araya geldi. Özdemir, “Bize yol gösterici eleştiriler yaptınız” dedi.

Bursa Yayın: 14 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 14.05.2024 10:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
100 okunma
Google News

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir Bursa’da yazılı, görsel ve internet medyalarının önemli isimleri ile bir araya geldi.

Nilüfer Halkevi’nde gerçekleştirilen ve geniş katılımın olduğu toplantıya CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve çok sayıda partili katıldı.

WhatsApp Image 2024 05 14 at 10.18.57

Organizasyonda enbursa.com Genel Yayın Yönetmeni Cennet Cankılıç, enbursa.com Yazarları Yüksel Baysal ve Necati Kartal da hazır bulundu.

WhatsApp Image 2024 05 14 at 10.18.57 2

‘NİLÜFER HER ZAMAN GÜLÜMSEYEN BİR İLÇE’

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir şunları dile getirdi:

“Daha çok yol gösterici eleştiriler yaptınız. Şahsıma ve etrafıma yıpratıcı açıklamalar da yapıldı. Olağanüstü bir destek aldık. Mart’ın sonu bahar demiştik. 31 Mart tam bir bahar havasına döndü. Nilüfer her zaman gülümseyen bir ilçe.”

WhatsApp Image 2024 05 14 at 10.18.57 3

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.