Rotaract Kulübü'nden Nilüfer'e vizyoner ödül

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Tarım Yılı” ve “Gıda Yılı” temasıyla gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Bursa Rotaract Kulübü tarafından “Vizyoner Başkan” ödülüne değer görüldü.

Yayın: 12 Aralık 2021 - Pazar - Güncelleme: 12.12.2021 12:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
371 okunma
Google News

Nilüfer Belediyesi’nin çiftçiyi tarımsal üretime teşvik etme ve kent halkında sağlıklı gıda konusunda farkındalık yaratma çabaları Bursa Rotaract Kulüp tarafından ödüle değer bulundu. Bursa Rotaract Kulüp, 9. Meslek Hizmet Ödülleri kapsamında Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e “Vizyoner Başkan” ödülü verdi.

Ödül törenine eşi Zeynep Terzioğlu Erdem ile birlikte katılan Başkan Erdem’e ödülünü Bursa Rotaract Kulübü Başkanı Gaye Atlı, 2440. Bölge Gelecek Dönem Guvernörü Serdar Durusüt ile birlikte verdi.

2020 Tarım Yılı ve 2021 Gıda Yılı kapsamında Nilüfer’de yapılan çalışmaları anlatan Başkan Erdem, Nilüfer’in tarım potansiyelini değerlendirmek istediklerini vurgulayarak, “Nilüfer, kültür sanat, spor ve eğitim dahil her alanda Bursa’nın gülen yüzü oldu. Buna bir de tarım kimliğini eklemek istedik. Göreve geldiğimizden bu yana çalışmalarımıza bu yönde ağırlık verdik. Amacımız, çiftçinin gelişmesini ve kentten kırsala dönüşü sağlamak oldu. Bu farkındalığı yaratmaya çalışıyoruz. Bu çabamızı destekleyen ödül için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gecede ayrıca “Sen Değiş Dünyan Değişsin” projesi nedeniyle; oyuncu, şarkıcı, yazar ve eğitmen Hale Caneroğlu’na da “Meslek Hizmet Ödülü” verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.