Pes dedirten görüntüler! İnsan hayatı bu kadar ucuz

Bir inşaat işçisinin çektiği görüntüler sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. İnşaat çalışmaları hala devam eden yapının tuğladan örme duvarlarının sallandığını gösteren işçi, ''"Ben işimden utanıyorum" dedi.

Gündem Yayın: 09 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 09.06.2021 10:11:14
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
1227 okunma
Google News

Sosyal medyada bir inşaat işçisi tarafından paylaşılan görüntüler 'insan hayatı bu kadar ucuz mu?' dedirtti. Görüntülerde henüz inşaat halinde olan binanın tuğla duvarını elindeki sopa ile iten işçi, tuğla duvarın nasıl sallandığını gözler önüne serdi.

 

"BURADA İNSAN YAŞAYACAK"

Görüntüde binayı yapan ustayı ve sert bir dille eleştiren vatandaş, "Deprem olduğu zaman insanların canları neden önemsiz. Anlatıyoruz anlamıyorlar. Bu duvarı görüyor musunuz? Ben işimden utanıyorum. Burada insan yaşayacak. Bakın, izleyin "sözlerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.