Pelikan sürüsü Bursa semalarında görsel şölen oluşturdu

Göç eden pelikan sürüsü, Bursa semalarında görsel şölen oluşturdu. Vatandaşların dikkatini çeken pelikanlar bir süre sonra gözden kaybolurken, o anlar kameraya yansıdı.

Bursa Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 10:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
35 okunma
Google News

Zengin coğrafyasıyla göçmen kuşların barınma ve üreme alanlarından olan Türkiye, havaların ısınmasıyla farklı türlerdeki kanatlı misafirleri ağırlamaya başladı. Ege Bölgesi’ne doğru göç eden pelikan sürüsü, iftara yakın Bursa semalarında görüldü. Simetrik şekilde uçan pelikanlar toplu halde simetrik uçuşlarıyla görsel şölen oluşturdu. O anları gören vatandaşlar telefonlarına sarılırken, pelikanların gökyüzünde oluşturduğu şölen kameraya yansıdı. Göçmen kuşlar, bir süre sonra Manyas Gölü ve Ege Bölgesi yönüne uçarak gözden kayboldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.