Osmangazi’den esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

Yayın: 22 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.04.2020 16:59:12
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1156 okunma
Google News

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs salgını dolayısıyla maske ve eldiven dağıtırken, pazarcı esnafı ve vatandaşlara bu kez Türk bayrağı da hediye etti. Osmangazi Belediyesi ‘Vefa Destek Grubu’ ekipleri de ihtiyaç sahibi âileler için hazırlanan erzak kolilerinin yanında vatandaşlara bayrak verdi. Osmangazi Belediyesi ekiplerinin dağıttığı bayrakları alan esnaf ve vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kendilerini unutmayan Başkan Mustafa Dündar’a teşekkür eden Osmangazi halkı, ellerinde bayrakları ile coşku içerisinde İstiklal Marşı’nı okuyacaklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.