Osmangazi’de Halk Lokantasına adım adım

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın gündemi değerlendirdiği programda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aydın Osmangazi’de hizmete açılacak olan Halk Lokantası hakkında bilgi verdi.

Bursa Yayın: 24 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2024 11:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
40 okunma
Google News

Aydın Halk Lokantasının en geç Haziran ayının ilk haftasında faaliyete geçeceğini belirtti.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, gündemdeki konuları değerlendirmek için Osmangazi Meydanı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Osmangazi Meydanı’nda gerçekleştirilen kahvaltı programına Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın başta olmak üzere CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Göreve başladığı günden bu güne olan süreci değerlendiren Aydın, yerel seçimler öncesinde verdiği Halk Lokantası sözünü tutarak Haziran ayında lokantanın faaliyete geçeceğini dile getirdi.

WhatsApp Image 2024 05 24 at 10.25.29 2

OSMANGAZİ’YE HALK LOKANTASI

Başkan Aydın Osmangazi Meydanı’nda Halk Lokantası olarak bir mekan açacaklarını ve 3 -4 çeşit yemeği 80 liradan hizmete sunacaklarını belirtti.

Aydın, Haziran ayının ilk haftasında faaliyete açılacağını ifade etti. Halk Lokantası’nın 11.00 ile 15.00 arası hizmet vereceğini ve 300 kişiye aynı anda hizmet verebileceklerini ve ucuz yemek imkanı sunacaklarının altını çizdi. Aydın, “Amacımız esnafa rakip olmak değil ancak günümüz koşullarında bir et yemeğinin en uygun yerde 200 lira olduğu bir dönemde, o günlük yemeğe ulaşamayan yurttaşlarımıza uygun fiyatlı yemek imkanı sunmak. İstanbul’da neden 40 lira, burada 80 lira derseniz maliyet hesaplarımızda zarar etmemek adına 80 lira bizi kurtarıyor” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.