Osmangazi Meydanı’nda Sefo rüzgarı!

Osmangazi Belediyesi'nin gerçekleştirdiği etkinlikte sahne alan Sefo, Bursalılara çok özel bir akşam yaşattı.

Bursa Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 12:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
58 okunma
Google News

Osmangazi Belediyesi‘nin gençlik buluşmaları etkinlikleri kapsamında son dönemlerde büyük çıkış yakalayan şarkıcı Sefo, Osmangazi Meydanı‘nda sevenleriyle buluştu.

Yüksek tempolu şarkılarıyla dinleyicilerini coşturan ünlü şarkıcı, sempatik ve samimi davranışlarıyla da dikkati çekti. ‘Bilmem Mi?’, ‘İmparator’, ‘Isabelle’, ‘Araba’ ve daha pek çok popüler şarkısını seslendiren Sefo, performansıyla beğeni topladı.

Sefo‘yu tebrik için sahneye gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, bu özel etkinliği gençlerle buluşturmaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi. Gençlere seslenen Başkan Dündar, alanı dolduran onbinlerce genci de 1326 Panorama Fetih Müzesi’ni ziyarete davet etti. Başkan Dündar ayrıca, etkinliklerin süreceğini belirterek, Semicenk’in de gençlerle buluşacağına işaret etti. Başkan Dündar ayrıca, Sefo’ya Osmangazi heykelini hediye etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.