Orhangazi Kitap Fuarı Başladı

Orhangazi Belediyesi ve Kipat Fuarcılık işbirliği tarafından düzenlenen Orhangazi Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Yayın: 30 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.09.2019 14:38:06
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1214 okunma
Google News

"Orhangazi, Bu Yıl Çok Kitap Okuyacak" sloganıyla düzenlenen  Orhangazi Belediyesi ve Kipat Fuarcılık işbirliği ile gerçekleştirilen Orhangazi Kitap Fuarı 30 Eylül Pazartesi günü Orhangazi Kapalı Spor Salonunda açıldı. 6 Ekim Pazar günü sona erecek olan Kitap Fuarını kitapseverler, 7 gün boyunca 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret etme fırsatı bulabilecek.

 

Açılışa, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, fuarın onur yazarı Yazar Yunus Arıkan, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda okur sever katıldı. Yaklaşık 60 yayınevinin yer aldığı fuara, okurlar ilk günden yoğun ilgi gösterdi.

 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın , Değerli hemşerilerim, kıymetli gençler ve sevgili kitapsever dostlar,  itiraf edeceğim, kitap okumanın değerini bilmekle birlikte, orta sınıf bir okurum. Hep gıpta ile bakmışımdır, bir sayfa daha okuyayım bir sayfa daha derken sabahlayan arkadaşlarıma. Bugün açılışını yaptığımız Orhangazi Kitap Fuarı benim için çok anlamlıdır ve değerlidir. Burada bulunan yazar dostlarımıza, önümüzdeki günlerde gelecek olan yazar dostlarımıza, misafir etmekten şeref duyduğumuz yayınevi yetkililerine çok teşekkür ediyorum.

 

Bir kitap, bir hayat, 1000 kitap, bin hayat deyip, sözlerime son verirken bütün katılımcıları, bütün kitap severleri ve bütün hemşerilerimi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.  “ dedi. Başkanımız Aydın, ayrıca; kitapseverlerin ve özellikle Orhangazililerin mutlaka kitap fuarını ziyaret etmelerini istedi.

 

Sayın Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Orhangazi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen fuarın açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından açılışı yapılan fuar, katılımcılar tarafından gezildi.

 

Özellikle, okul çağındaki öğrencileri kitapla buluşturmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber yürütülen çalışma ile okuldaki öğrencilerin belediye tarafından sağlanan toplu taşıma araçları ile fuarı ziyareti sağlanacak.

 

Kitap fuarında ; Alfa Yayın Grubu, Artemis Yayınları, Kapı Yayınları, Everest Yayınları, Timaş Yayın Grubu, Portakal Yayınları, CarpeDiem Yayınları, Hayat Yayın Grubu, Genç Hayat Yayınları, Çilek Kitaplar, Nesil Yayınları, Martı Yayın Grubu, Martı Çocuk Kulübü, Novella Kitap, Novella Dinamik, Koridor Yayınları, Beyaz Balina Yayınları, Go! Kitap, Arkadya Yayınları, Parıltı Yayıncılık, Teleskop Yayınları, Anonim Yayınları, Ren Yayınları, İndigo Kitap, Yakamoz Yayınları, Sonsuz Yayınları, Yumurcak Yayınları, Selimer Yayınları, Dokuz Yayınları, Olimpos Yayınları, Teen Yayınları, Agapi Yayınları, Bildiğin Kitap, Girdap Yayınları, Beyaz Panda Yayınlar, Nemesis Yayınları, Nora Yayınları, Yediveren Yayınları, Eftelya Yayınları, Mortene Yayınları, Acayip Yayınları, Yediveren Çocuk, Motif Yayıncılık, Lokomotif Yayınları, Rodos Yayınları, İş Bankası Yayınları, Yapı Kredi Yayınları, Can Yayınları, Sel Yayıncılık, Ötüken Neşriyat, Büyük Doğu Yayınları, Epsilon Yayınları, Hayy Kitap, Destek Yayınları, Doğan Kitap, Elma Kitap, İletişim Yayınevi, Maya Kitap, Taze Kitap, Arunas Yayınları, Kirpi Yayıncılık, Pegasus Yayınları, Ephesus Yayınları olmak üzere 60 yayınevi yer alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.