Oktay Yılmaz’dan görkemli proje lansmanı!

Yıldırım Belediye Başkanı ve AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz, yerel seçimlere sayılı günler kala ilçede hayata geçirmeyi hedefledikleri projelerini tanıtım toplantısında açıklıyor.

Bursa Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 09:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
39 okunma
Google News

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala partilerin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının saha çalışmaları ve vatandaşlar buluşmaları da hız kazandı.

Bu doğrultuda saha çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz yeni dönemde hayata geçireceği projelerini Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen toplantı ile tanıttı.

Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz’ın proje tanıtım programına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Başkan Adayı Alinur Aktaş, AL Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recep Altepe, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, AK Parti Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, AK Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyeleri, Yıldırımlı vatandaşlar ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Yılmaz’ın proje tanıtımı öncesinde sahneye AK Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyeleri ve protokol davet edildi.

Sahnede açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Oktay Yılmaz kardeşimizin lansman toplantısı için bir araya geldik. İnşallah 31 Mart günü Yıldırımlı hemşehrilerimizin onayıyla hepsi birbirinden kıymetli bu meclis üyesi arkadaşlarımız ve beraberinde belediye başkanımız Bursa Büyükşehir bu kardeşiniz olmak üzere ben inşallah sizlere bir Nisan sonundan itibaren tekrar hizmet etmek için yetki istiyoruz, güçlü destek istiyoruz. Durmak yok, yola devam inşallah. Bu akşam burada bize yardımcı olacaksınız” dedi.

Aktaş’ın açıklamalarının ardından konuşan TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, programa katılan vatandaşlardan Oktay Yılmaz’a destek vermelerini istedi.

Varank, “Belediye Başkanımız gerçekten burada projelerini sizlerle paylaşacak. Şimdiye kadar yaptık önümüzdeki dönemde sizlere layık olmak için canını dişine takarak hangi gayreti gösterecek bunun daha sonra da sizlerle paylaşacağım. Biz her zaman taş üstünde taş koymanın derdinde olduk. Her zaman daha fazlasını yapabiliriz. Oktay başkanımız da dedi ki daha fazlası var. Size daha fazlasını yapmak için gücümüz var, enerjimiz var, gayretimiz var. Bizim bu gayreti göstermek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizler bizim yanımızda olursanız Oktay başkanımızı da değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Başkanımızla yalnız bırakmazsanız onunla yol yürürseniz biz çok daha farklı bir Yıldırım’ı sizlerin huzuruna getirebileceğimize, size layıkıyla hizmet edebileceğimize inanıyorum. Birazdan gerçekten hoşumuza gidecek projeleri dinleyeceksiniz. Biz belediye başkanımızla çalıştık. Bursa’da, Yıldırım’da hiç görmediğiniz bir sonucu sandıklardan çıkarmaya var mıyız?” diyerek sözlerini sonlandırdı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.