Oktay Yılmaz: Parlayan Yıldırım inşa edeceğiz

Yıldırım Belediye Başkanı ve AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz, yerel seçimlere sayılı günler kala ilçede hayata geçirmeyi hedefledikleri projelerini tanıtım toplantısında açıkladı.

Bursa Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 09:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
40 okunma
Google News

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz, göreve geldikleri günden beri Yıldırım için canla başla çalıştıklarını ifade etti.
Yılmaz, “Bu şehrin en temel ihtiyaçları için her alanda ciddi atılımlar yaptık ve projeler geliştirdik. Kentsel dönüşümden ulaşıma, yeşil alanlardan sosyal yaşam alanlarına, eğitimden istihdama, altyapı çalışmalarından sağlık projelerine, kültürel faaliyetlerden sosyal destek çalışmalarına kadar öncelikli birçok konuda çözümler ürettik. Görev süremiz boyunca tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi, küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen ekonomik kriz ve ülkemizi derinden sarsan yüzyılın felaketine rağmen Yıldırım için üretmeye devam ettik. 5 yılda Yıldırım’ın her köşesinde, çok yönlü işer yaptık. Gecemizi gündüze kattık. Yapılan tüm bu çalışmaları anlatmak için bu program yetmez” diyerek Belediye Başkanlık dönemini değerlendirdi.

“NAİM SÜLEYMANOĞLU SPOR KOMPLEKSİNDE MEDENİYETİMİZİN YENİ YÜZLERİ GELİŞECEK”

Yılmaz, “İnsan, kendi medeniyet tasavvuru perspektifinde bir mekân ve bir şehir inşa eder. İnşa olunan bu mekanlar insanların karakterine etki ederek yeni bir insan inşa eder. İnsan ile mekân arasında birbirini besleyen ve dönüştüren bir etkileşim vardır. Osmanlı insanı, osmanlı şehrinde yetişmiştir. Yıldırım’ın çocukları Uyumayan Kütüphaneleri’nde, Molla Yegan Çocuk Üniversitesi’nde, Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi’nde ve Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde, medeniyetimizin yeni yüzleri olarak yetişecekler. Atılan adımları bir anlam bütünü içinde inşa etmek, yapılan mekanların gerçek amaçlarına tam manası ile hizmet edebilmesi için gayret etmek. Yani bizim sadece inşa edilen değil aynı zamanda ihya edilen bir şehir tasavvurumuz var. Peki bu şehir tasavvurumuzu nasıl ifadelendiriyoruz. Bunun için bir şehir markalaması çalıştık” açıklamalarında bulundu.

 

“HEP BİRLİKTE PARLAYAN BİR MARKA ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ”

Spor komplekslerine yenilerini ekleyeceklerine dikkat çeken Yılmaz, Şehrimiz kupa ve madalyalar ile parlasın diye spora gönül vermiş her bir hemşehrimizin gelişimine destek olmaya devam edeceğiz. Gençlerde azimle ve kararlılıkla antrenmanlara katılıp bu şehre yeni başarılar kazandırmak için alın teri dökecekler. Kadınlarımıza da çok görev düşüyor. Biz bu şehri marka bir değer yapmak için yeni kooperatifler açmaya devam edeceğiz. Kadınlarımızda burada üretime destek olacak ve marka değeri kazandıracak coğrafi işaretli ürünlere imza atacak. Hep birlikte parlayan bir marka şehir inşa edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.