NOSAB Kreş’ten yıl sonu sergisi ve çocuk şenliği

Özel NOSAB Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin organize ettiği 2023-2024 Yıl Sonu Sergisi ve Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Bursa Yayın: 13 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 13.05.2024 11:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
27 okunma
Google News

Öğrencilerin bir dönem boyunca yaptıkları etkinlikler görücüye çıkarken miniklerin gösterileri aileler tarafından ilgiyle izlendi.

 

Özel NOSAB Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından organize edilen 2023-2024 Yıl Sonu Sergisi ve Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne olurken, miniklerin gösterileri aileler tarafından ilgiyle izlendi.

NOSAB Kreş öğrencileri bir yılı daha geride bırakmanın heyecanını paylaşırken dönem boyunca yaptıkları etkinliklerle, edindikleri beceriler sergilendi. Aileler çocuklarının eserlerini izleyerek gururlanırken öğrenciler ise gösterileriyle ve oyuncaklarıyla beraber müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.