NOSAB Kreş Akademi’de ‘Eşitlik’ vurgusu

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Kreş Akademi’de mezuniyet heyecanı yaşandı. Minikler, NOSAB Kreş Akademi ile bilimin ışığında eğitim görürken bu seneki mezuniyetin ana teması eşitlik oldu.

Bursa Yayın: 04 Haziran 2024 - Salı - Güncelleme: 04.06.2024 13:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
12 okunma
Google News

Çocuklar yaşamın her alanında eşitlik ilkesinden taviz vermeden yaşamlarını sürdüreceklerinin bilincinde hareket ediyor.

 

Nilüfer Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bünyesinde 2017 yılında faaliyet göstermeye başlayan NOSAB Kreş Akademi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılını tamamladı.

 

Türkiye’de “Eşitlik Politikası”nı yayınlayan tek organize sanayi bölgesi bünyesinde faaliyet gösteren NOSAB Kreş'in bu yılki mezuniyet töreninde tema “eşitlik” oldu.

 

Miniklere yaşamın her alanında başta kadın ve erkek olmak üzere tüm canlı ve cansızların eşit olması gerektiği aktarılıyor. Bu sayede NOSAB Kreş Akademi, hem eğitim programıyla hem de eğitimci kadrosuyla öğrencilerinin bilime inanan, çağdaş bireyler olarak yetişmesine önem veriyor. NOSAB Kreş’li çocuklar, yaşamın her alanında eşitliğin olmasını gerektiğinin farkında olarak hayata ilk adımlarını atıyor.

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.