NOSAB Başkanı Erol Gülmez Nilüfer Belediyesi için aday adayı mı?

Başkan Gülmez düzenlediği basın toplantısında gelen bir soru üzerine yerel seçimlerde Nilüfer Belediyesi Başkanlığı için aday adayı durumuna henüz karar vermediğini açıkladı.

Bursa Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 14:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
51 okunma
Google News

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) 2023 yılı değerlendirmeleri ve 2024 yılı hedefleri için gerçekleştirilen basın toplantısında Başkan Erol Gülmez’den sürpriz bir açıklama geldi.

Başkan Gülmez 2024 yerel seçimlerinde Nilüfer Belediyesi için henüz aday adaylığını durumu olmadığını açıkladı. Başkan Erol Gülmez, ‘Dün İstanbul’daydım. Gelir gelmez aday adaylık süreci haberlerim çıktı. Henüz açıklamadım ama herkes hayırlı olsun diyor. Bu durum durup dururken çıkmadı. 1 hafta önce partide bir yönetici kadrosundan görüşme talebi geldi. Rica ettiler aday adayı ol diye ama kabul etmedim. Bana durumu açıkladılar ‘Olmalısın’ dediler. Ben de dün gece arkadaşlarla toplantı yaptım. Ardından da bir kamuoyu araştırması yaparız diye düşündüm. Eğer aday adayı olsam bile NOSAB’tan istifa etmem. Eğer başkan olursam istifa ederim. Bir koltukta iki karpuz taşımam’ diye konuştu.

KARARINI BEKLETİYOR

Başkan Erol Gülmez ayrıca adaylık süreci ile ilgili, ‘Adaylık süreciyle ilgili kararımı bekletiyorum. Bunu düşünüyorum. 15-20 aday adayı olacak gibi. O yüzden bu durum çok ciddi bir durum. Ancak aday adayı olursam bunu özel bir toplantı ile açıklayacağım’ diyerek sözlerini tamamladı.

———————————————————————————————————

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.