Nilüfer Belediye’nin 3. Lig hakkı Görükle İpek’e

Bitime 3 hafta kala 1 puan daha alması halinde 3. Lig vizesi alacak Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nün haklarını bir başka Nilüfer ekibi Görükle İpekspor satın alacak. Böylece bir Bursa ekibi daha gelecek sezon 3. Lig’de mücadele edecek.

Spor Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 11:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
39 okunma
Google News

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup’ta mücadele eden Bursa ekiplerinden Nilüfer Belediye Futbol Kulübü kalan 3 haftada 1 puan alması halinde 3. Lig’e çıkarak profesyonel olacak. Bir diğer Bursa ekibi Görükle İpekspor ise maalesef küme düştü. Çok uzun süredir BAL’da mücadele eden Görükle İpekspor’un Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nün 3. Lig haklarını satın alacak. Bursa dışından da bir çok takım lig haklarını almak isterken, Nilüfer Belediye Futbol Kulübü yönetimi haklarını Bursa dışından hiç bir takıma satmayacak. Böylelikle 80 yıllık Görükle İpekspor camiası önümüzdeki sezon 3. Lig’de mücadele edecek. 

NİLÜFER BELEDİYESİ İLE ALAKASI YOK

 Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nün adında Nilüfer Belediye yazsa da belediye ile organik bir bağı bulunmuyor. Eski başkan Turgay Erdem’in çok büyük destek verdiği  Nilüfer Belediye Futbol Kulübü için yeni Başkan Şadi Özdemir, “Belediyeler spor dalları ile amatör olarak ilgilenmeli. Hiç bir belediye Bursaspor ile birlikte kendi ilçelerinde yer alan takımları desteklemeli. Göreve gelince takımı satacağız” demişti. Belediye ile organik bağı olmadığı için yeni dönemde artık Nilüfer Belediyesi,  Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’ne olan tüm desteğini çekecek. Kulübü bir başka Nilüfer ekibi Görükle İpekspor alınca ise tam da Başkan Özdemir’in istediği gibi bir ilçe takımı desteklenecek. Ayrıca Görükle İpekspor Başkanı Ramazan Kıvrak’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile de yakınlığı biliniyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.