Mustafa Bozbey’den Karacabey’e çıkarma!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında Karacabey’de bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Bursa Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 11:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
39 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Bursa’da adayların çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında Karacabey’de vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak Karacabey’de CHP Bursa Milletvekili Dr. Kayıhan Pala, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Karacabey İlçe Başkanı Ümüt Vural, Karacabey Belediye Başkan Adayı Gönül Avil ile çok sayıda vatandaşın yer aldığı “Yeryüzü Sofrası” iftar programına katılan CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey, ardından Sırabademler Merkez Camii’nde teravih namazını kıldı. Bozbey daha sonra ise ilçenin mahallelerini gezdi.

WhatsApp Image 2024 03 20 at 00.15.33

ESNAF ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey, Karacabey İlçesinin Sırabademler Mahallesi, Gazi Mahallesi, Emirsultan Mahallesi ve son olarak da Cumhuriyet Meydanı’nda esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.