Mustafa Bozbey’den Bursaspor sözleri! Şaha kalkacağız!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor’u el birliğiyle eski günlerine döndüreceklerdi söyledi.

Spor Yayın: 26 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 26.05.2024 15:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
61 okunma
Google News

Bursaspor genel kurulunda konuşma yapan Bozbey şunları aktardı:

“Sevgili Bursasporlular hiç merak etmeyin. Bursaspor adım adım ve her yıl bir lig atlayarak o muhteşem günlerine dönecektir. Buna yürekten inanıyorum. Bursa’da soyan ya da doğan herkesin Bursasporlu olması lazım. Herkesin destek ve katkı sunması lazım. Bunu görmek istiyoruz. Bugün tarihi bir gün, not edin. Çok güzel insanların olduğu, Bursaspor bu durumdan nasıl kurulacak diyenler için burandayız.

Sorumluluk alan Enes kardeşime ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bir önceki Başkanımız Sinan Bür’e ve ekibine de teşekkür ediyorum. Yerel yöneticiler olarak yönetimin kararlarına sahip çıkıp kampanyalarına destek vererek Bursaspor’u şaha kaldıracağız. Siyasiler olarak onların işine karışmayacağız. Bursaspor siyaset üstündür ve Bursalılarındır. Bursaspor markası bizim için kıymetli ve paha biçilmez bir markadır. Bu markaya çıkmak kent yöneticilerinin de herkesin de herkes sahip çıkmalı.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.