Mustafa Bozbey’den Başaran’a ziyaret!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında Başaran Mahallesi’ni ziyaret etti.

Bursa Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 10:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
26 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Bursa’da adayların çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında programlarını yoğunlaştırdı. Mustafa Bozbey Osmangazi’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey, Başaran Mahallesi’ni ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’i gerçekleştirdiği ziyarette CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ile çok sayıda partili de yalnız bırakmadı.

WhatsApp Image 2024 03 28 at 00.01.50

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Başaran Mahallesi’nde hem vatandaşlarla fotoğraf çekindi hem de sorunlarını dinledi. Bozbey, 1 Nisan sonrası Osmangazi’nin sorunlarını çözeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.