Mustafa Bozbey’den Arabayatağı Pazarı’na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında Arabayatağı Kapalı Pazar Alanı’nda vatandaşlarla buluştu.

Bursa Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 10:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
38 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Bursa’da adayların çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında Yıldırım İlçesi Arabayatağı Kapalı Pazar Alanı’nı ziyaret etti.

WhatsApp Image 2024 03 23 at 21.15.43

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in gerçekleştirdiği ziyaretlerde CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu ile çok sayıdaki ilçe teşkilatı yalnız bırakmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Hamitler Kapalı Pazar Alanı’nda hem pazarcılarla hem de vatandaşlarla sohbet etti. Hem vatandaşların hem de esnafın sorunlarını dinleyen Bozbey, 1 Nisan’dan sonra Arabayatağı’nın tüm sorunlarını çözeceğinin sözünü verdi.

WhatsApp Image 2024 03 23 at 21.15.42

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.