Mustafa Bozbey oyunu Özlüce’de kullandı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart Yerel Seçimleri için oyunu eşi Seden Bozbey ile birlikte Özlüce İlkokulu’nda kullandı.

Bursa Yayın: 31 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 31.03.2024 13:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
51 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimleri günü geldi çattı.

Hem Büyükşehir hem de ilçelerinde sonuçları Türkiye’nin en çok merak edilen şehirlerin başında gelen Bursa’da oy verme işlemi sabah 08.00’da başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile birlikte oy verme işlemini Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi’ndeki Özlüce Ilkokulu’nda gerçekleştirdi.

Saat 10.30 gibi okula gelen Bozbey oy verme işlemi sonrasında, “Bugün önemli bir gün. 31 Mart yerel seçimlerin, demokrasinin günü. Ülkemizin her yerinde demokrasinin işlemesini ve demokratik olgunluk içinde seçimlerin geçmesini diliyorum. Devletimizin hassasiyetle bu konunun üzerine eğildiğini düşünüyorum. Sandığa ne yansıdıysa, halkımız sandığa neyi atmışsa onların oy pusulalarında ve ıslak imzalı tutanakları görmeyi umuyoruz. Halkımız hangi partiye oy atmışsa onu ıslak imzalı tutanaklarda görebilmeyi umuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.