Mustafa Bozbey basınla buluştu

Bursa’da sık sık saha çalışmaları ve vatandaş buluşmalarıyla adından söz ettiren CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey basın mensuplarıyla buluştu.

Bursa Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 16:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
45 okunma
Google News

Düzenlenen kahvaltı etkinliğinde konuşan Bozbey basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarının saha çalışmaları da hız kazandı.

Bu doğrultuda saha da sık sık vatandaş buluşmalarıyla adından söz ettiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Karya Davet’te düzenlenen kahvaltı programı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bozbey’in düzenlediği programa CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Bozbey gerçekleştirilen program ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.