MİT'ten müthiş operasyon! FETÖ'nün imamını o ülkede paketledi

FETÖ'nün Meksika imamı Osman Karaca, MİT tarafından yurt dışında düzenlenen operasyonla yakalanarak Türkiye'ye getirildi. Meksika'da uyuşturucu baronu El Chapo'nun oğlunun gözaltına alınmasıyla ülkede başlayan çatışmalar devam ederken MİT'in operasyonu dikkat çekti.

Gündem Yayın: 19 Ekim 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 19.10.2019 09:53:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1254 okunma
Google News

Fetullahçı Terör Örgütü'nün Meksika imamı Osman Karaca, Milli İstihbarat Teşkilatınca (MİT) yurt dışında düzenlenen operasyonla yakalanarak Türkiye'ye getirildi. Meksika'da uyuşturucu baronu El Chapo olarak bilinen Joaquin Guzman'ın oğlunun gözaltına alınmasıyla ülke savaş haline döndü. Kartellerle polisin çatışmalara girdiği ülkede MİT temiz bir operasyonla FETÖ'cü Karaca'yı ülkeye getirdi.

 

MİT'TEN KAÇAMADI

 

FETÖ bünyesinde üst düzey görevlerde bulunan, hakkında "Silahlı terör örgütü kurma ve yönetme" suçundan arama ve yakalama kararı olduğu belirtilen Karaca için MİT tarafından yurt dışında operasyon düzenlendi. FETÖ'nün Meksika imamı da olduğu belirtilen Karaca, MİT tarafından yakalandıktan sonra Türkiye'ye getirildi.

 

MEKSİKA'DA ÇETELERLE POLİS ÇATIŞIYOR

 

Meksika'da uyuşturucu baronu El Chapo'nun oğlunun gözaltına alınmasının ardından çete üyeleri Meksika'yı savaş alanına çevirdi. ABD'de müebbet hapse çarptırılan uyuşturucu karteli elebaşı El Chapo (Bücür) lakaplı Joaquin Guzman'ın oğullarından biri Meksika'nın Culiacan kentinde polis tarafından yakalanınca kentte çatışma çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.