MHP İl Başkanı Tekin’den o açıklamaya tepki

MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem'in geçtiğimiz günlerde sosyal medyada tartışma yaratan konuşmalarına tepki gösterdi.

Bursa Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 17:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
44 okunma
Google News

 

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem’in geçtiğimiz günlerde sosyal medyada tartışma yaratan konuşmalarına MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin’den tepki geldi.

Muhammet Tekin yaptığı açıklamada, “CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı, eski bakan, tecrübeli siyasetçi (!) Şükrü Erdem, bilinçaltının dışavurumuyla Genel Başkanı Özgür Özel ve DEM’li şürekası gibi Türk devletini suçlayıp terör örgütünü ve terörist başını masum göstermiştir. Bundan sonra takınacakları sözde Atatürkçü tavır ve samimiyetsiz mevsimlik milliyetçi söylemleriyle, konuyu örtbas etmeye çalışsalar da DEM’lenen CHP zihniyeti bilinçaltını açığa vurmuştur” ifadelerini kullandı.

‘TESLİM ETMEYECEĞİZ’

MHP’nin Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci’nin ilçe için çok önemli bir fırsat olduğuna da işaret eden Tekin, “Belediye Başkan Adayımız Ahmet Beygirci, Mustafakemalpaşa’ya ve adıyla müsemma güzide ilçemize, Cumhuriyet değerlerine, geleneklerine bağlı; vizyoner ve dinamik kadrolarıyla Mustafakemalpaşalının gönlünde taht kurmuştur. Muhabbetle, gayretle ve ilçemizin sorunlarına çözüm aşkıyla yola koyulmuştur. Mustafakemalpaşa’mızı terörist sevici, lümpen, halktan ve sorunlarından uzak, beyni çürümüş bu zihniyete teslim etmeyeceğiz.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.