Meteoroloji uyarmıştı! Ceviz büyüklüğünde dolu

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda dolu yağışı etkisini göstermeye başladı. Yağan dolunun ceviz büyüklüğünde olduğu görüldü

Gündem Yayın: 29 September 2020 - Tuesday - Güncelleme: 29.09.2020 13:20:51
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
836 okunma
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yağış uyarısının ardından İstanbul'un bazı bölgelerinde dolu yağışı etkisini göstermeye başladı. Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve çevresinde dolu yağışının etkili olduğu görüldü. Yağan dolunun neredeyse ceviz büyüklüğünde olduğu gözlendi.

 

 

Doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar arabalarını korumak için önlem aldı. Doluya hazırlıksız yakalandığını belirten bir vatandaş, "Ceviz büyüklüğünde, taş büyüklüğünde dolu yağdı" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.