Meclis'teki kavga sonrası AK Parti'den ilk açıklama! İhanet içinde

AK Parti Grup Başkanvekili Numan Kurtulmuş, TBMM'de AK Parti ve CHP'li vekillerin kavgası üzerine sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "CHP'nin Grup Başkanvekili eğer akli melekelerini yitirmemiş ise açık bir ihanet içerisindedir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır" dedi.

Gündem Yayın: 04 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.03.2020 17:27:58
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
832 okunma
Google News

AK Parti Grup Başkanvekili Numan Kurtulmuş, TBMM'de AK Parti ve CHP'li vekillerin kavgası üzerine sosyal medya üzerinden konu hakkında bir açıklamada bulundu.

 

"HUKUK ÖNÜNDE HESABI SORULACAKTIR"

 

Kurtulmuş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ülkemizin tam manasıyla varoluş mücadelesi verdiği bu günlerde seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza karşı hakaretler sarf eden CHP'nin Grup Başkanvekili eğer akli melekelerini yitirmemiş ise açık bir ihanet içerisindedir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.