Kuaförlük yapan kiracısının dükkanına otomobille daldı...

Bursa'da 35 lira olan kirayı 90 bin liraya çıkarmak isteyen yer sahibi, sözleşme nedeniyle dükkandan çıkmayan kadın işletmecilerin işyerine otomobille dalıp camı kırdı.

Bursa Yayın: 24 Mart 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 24.03.2025 13:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
38 okunma
Google News

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde 6 yıldır kız kardeşiyle kadın kuaförlüğü yapan Betül V., iddiaya göre yer sahibinin 35 bin lira olan kirayı 90 bin liraya çıkarmak istemesi üzerine 2 yıl daha sözleşmesinin olduğunu belirtip, zam oranın da EFE-TÜFE hesabına göre yapılmasını istedi. Bu teklifi kabul etmeyen Mahmut K., işletme sahipleri kadınlarla tartışmaya başladı. Öfkeli adam bir süre sonra otomobiliyle gelip, iş yerine dalıp camı kırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, korku dolu anlar yaşayan kadınlar yer sahibi arasında çıkan tartışmayı çevredekiler ayırdı. Kavga polis merkezinde son buldu. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili konuşan Mahmut K., ayağının gaz pedalına takıldığını iddia etti.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.