Koronavirüs mağduru bebek yaşam savaşını kazandı

Çin’de annesinde koronavirüs tespit edilen yeni doğan bir bebek, doğumdan 350 saat sonra taburcu edildi.

Dünya Yayın: 27 February 2020 - Thursday - Güncelleme: 27.02.2020 14:21:28
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
857 okunma
Google News

Çin'in Çongçing kentinde, 35 haftlaık hamile olan annede, koronavirüs salgını tespit edildi. Doğumu için plan yapılan bebek ise sezaryen operasyonuyla dünyaya geldi.

 

350 SAATLİK SAVAŞI KAZANDI

 

An An adlı bebeğe, doğumdan sonra 4 kez test yapıldığı ve testlerin negatif çıktığı öğrenildi. Kontrol altına alınan ve 350 saatlik tedavinin ardından hastaneden taburcu edilen bebeğin, durumunun stabil olduğu belirtildi.

 

"ŞU AN İYİ VE NEFES ALABİLİYOR"

 

Hastanenin Yenidoğan Bölümü Müdürü Yı Mıng, “İki hafta önce doğdu. Tedavimizden sonra şu an iyi durumda ve nefes alabiliyor.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.