Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti’den istifa etti!

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, dün Bursa'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen aday lansmanının ardından partiden istifa ettiğini açıkladı.

Bursa Yayın: 03 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 03.02.2024 11:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
53 okunma
Google News

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Bursa’da Tofaş Spor Salonu’nda İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan, AK Parti Kestel Belediye Başkan adaylığı için Ferhat Erol’u ismini söyledi.

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda partisinden istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu:

Kıymetli hemşerilerim, AK Parti üyeliğimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Öncelikle, Kestelli hemşehrilerimizin hizmetinde olmanın büyük onurunu yaşadığım bu süre boyunca, bize destek ve dualarını esirgemeyen tüm dostlara şükranlarımı sunarım. İnancımıza sahip çıkarak, bir an bile tereddüt etmeden yolundan ayrılmadığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bizlere olan destekleri ve güveni adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.