Kayıplara karışan 8 kız çocuğu bulundu

Malatya'da, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Miad Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan 8 kız çocuğu kayboldu. Kızlardan biri polis ekiplerince yolda yürürken bulundu. Çalışmalarını kent geneline yayan ekipler gece saatlerinde diğer 7 kız çocuğunu da buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Asayiş Yayın: 23 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.12.2020 10:14:27
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1235 okunma
Google News

Malatya'da, akşam 19.30 sularında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Miad Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan 8 kız çocuğunun yurtta olmadığını fark eden yetkililer durumu polis ekiplerine bildirdi.

 

Konuyla ilgili olarak hızlı bir şekilde çalışma başlatan ekipler kız çocuklarından birini Beylerderesi Viyadüğü üzerinde yürür halde buldu. Bulunan kız çocuğu yurda teslim edilirken, diğer 7 kız çocuğunun bulunması için çalışmalar Beylerderesi eski yol bölgesinde yoğunlaştırıldı fakat kızlardan herhangi bir ize rastlanılmadı.

 

GECE SAATLERİNDE 7 KIZ DA BULUNDU

 

Kayıp 7 kız çocuğunun bulunması için çalışmalarını kent genelinde devam ettiren ekipler gece saatlerinde; E.S., S.D.,E.B.E.,Z.Y.,A.H. ve E.Y.'yi de buldu.

 

Kız çocuklarının durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.