İrem Derici yeni aşkını komşuda buldu

Dansçısı Ataberk Özdene ile yolları sessiz sedasız ayrılan İrem Derici, ummadığı anda yeni bir aşka yelken açtı.

Yaşam Yayın: 26 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 26.09.2019 09:39:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2583 okunma
Google News

Pop müziğin sevilen ismi 31 yaşındaki İrem Derici bir süredir beraber olduğu 10 yaş küçük sevgilisi Ataberk Özdene ile ilişkilerini sessiz sedasız noktalamışlardı.

 

İrem Derici sevgilisi ile birlikte yer aldığı fotoğrafı geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından kaldırması akıllara ikilinin 'Ayrıldılar mı' sorusunu getirmişti.

 

 

Ünlü şarkıcının bir süredir Yunan müzisyen Konstantinos Argiros ile görüştüğü ortaya çıktı

 

İrem Derici’nin yeni müzikal projesi bir sürprizi de beraberinde getirdi. Yunan şarkıcı Konstantinos Argiros ile düet için Atina’ya giden İrem Derici, ummadığı anda yeni bir aşka yelken açtı.

 

 

Müzik çalışmaları sırasında yakınlaşan İrem Derici ile Argiros’un arkadaşlığının duygusal bir boyut kazandığı öğrenildi.

 

İki şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla da bu romantik beraberliğin sinyallerini veriyor.

 

Küvet pozu olay olmuştu: Son dönemde popüler olan küvet pozu akımına şarkıcı İrem Derici de dahil olmuştu. Derici, küvetin içinde verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcının cesur paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

 

Takıntılı hayranı başına bela olmuştu: İrem Derici’nin takıntılı hayranı, cinsel taciz suçundan sevk edildiği mahkemece serbest bırakılmıştı. Erol K.'nın çiçekle İrem Derici'nin kapısının önünde beklediği görüntüler de ortaya çıkmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.