Her sabah dut pekmezi yiyen Erdoğan'a, Putin kendi kahvaltısını önerdi!

Daha önce her sabah dut pekmezi yediğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Rusya Devlet Başkanı Putin, İdlib görüşmesi öncesinde her sabah yediği yaban mersini, yulaf ve sütü tavsiye etti.

Yayın: 09 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 09.03.2020 08:45:20
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
640 okunma
Google News

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz gün Moskova'da ağırladığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sabah kahvaltılarında yediği yaban mersini, yulaf ve sütü yemesini tavsiye etti. Hatırlanacağı üzere Erdoğan, her sabah yediği bir kaşık dut pekmeziyle zinde kaldığını açıklamıştı.

 

İdlib'de yaşanan krizin ardından en çok beklenen görüşme Erdoğan-Putin görüşmesiydi. İki lider geçtiğimiz perşembe günü Moskova'da bir araya geldi.

 

PUTİN'DEN KAHVALTI TAVSİYESİ

 

Suriye'de atılacak adımları belirleyen iki isim, İdlib'i görüşmeden önce gündelik yaşamdan bahsetti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her sabah kahvaltıda yaban mersini, yulaf ve süt yediğini belirtip ona da bunları tavsiye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.