Hakan Çavuşoğlu: '2023 çok önemli bir kavşak noktası'

TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Kongresi'nde yaptığı açıklamada, ''2023 çok önemli bir kavşak noktası'' dedi.

Yayın: 01 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.02.2021 13:40:31
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1078 okunma
Google News

Çavuşoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle;

 

''Önümüzde 2023 giden bir yol var. Hep 2023 vizyonundan bahsettik. Artık az bir zaman kaldı. 2023 çok önemli bir kavşak noktası. Biz teşkilat mensuplarına çok büyük bir sorumluluk düşüyor. İnşallah Türkiye'yi çok daha iyi yerlere taşıma gayreti içindeyiz.

 

Bursa, adeta Türkiye'nin bir izdüşümü. Yeni görev alan arkadaşlarımıza omuz vererek bu kutlu davayı daha ileriye taşımamız gerekiyor. Şu ana kadar hizmet eden tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tecrübeyle dinamizmin birlikte hareket edeceği bu yolculukta arkadaşlarıma başarılar diliyorum''

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.