Zakkum'un solisti, estetik operasyonla bambaşka biri oldu!

Şarkılarıyla gönülleri fetheden Zakkum grubunun solisti Yusuf Demirkol da estetik yaptıran ünlüler kervanına katıldı. İşte saç ektirip burun operasyonu geçiren Demirkol'un son hali...

Yaşam Yayın: 21 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 21.11.2019 09:43:28
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
3964 okunma
Google News

Şüphesiz ki, 'kusursuz görünüm standartları'nın ağır baskısına en çok maruz kalan isimler ünlüler. Sürekli kameralar önünde gördüğümüz isimlerin değişimine bazen canlı canlı tanık oluyoruz. İşte bu değişime imza atanlardan biri de Zakkum grubunun solisti Yusuf Demirkol. Pek çoğunuz onu bu fotoğraftaki haliyle hatırlıyorsunuz.
 

Yusuf Demirkol da estetikli ünlüler kervanına katıldı. Burnunun görünümünden rahatsız olan Demirkol, soluğu ameliyat masasında aldı. Bununla da kalmadı bir de saç ektirdi.

 

 

Demirkol'un estetikli haline; "Çok değişmiş", "Tanıyamadım", "Eski hali daha iyiydi!", "Zakkumdan okaliptusa dönmüş", "Eskiden gerçekçiydi şimdi yapmacık", "Olmamış maalesef oldukça kötü" gibi yüzlerce yorum geldi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.