Ünlü aktör futbol kulübü satın alıyor! İşte talip olduğu takım

Amerikalı oyuncu George Clooney'nin sahibi olduğu şirketin İspanyol takımı Malaga'yı satın almak isteyenler arasında bulunduğu ortaya çıktı.

Dünya Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 10:40:23
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1236 okunma
Google News

Dünyaca ünlü aktör, George Clooney'in İspanyol ekibi Malaga'yı satın almak isteyenler arasında olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

 

İspanya Küçük Hissedarlar Başkanı Antonio Aguilera'nın açıklamasına dayandırılan haberlerde; La Liga ekibi Malaga'yı satın almak isteyenler arasında George Clooney'in sahibi olduğu bir şirketin de bulunduğu ortaya çıktı.

 

KULÜP MADDİ ZORLUKLARDAN DOLAYI LA LIGA'DAN DÜŞTÜ

 

2010 yılında Malaga'yı satın alan Abdullah Al-Thani o dönem yüksek bütçeler kullanarak takımı La Liga'nın zirvesine taşımaya çalışmıştı. Al-Thani'nin adı geçtiğimiz hafta İspanyol Bölgesel Mahkemesi'nin verdiği kararla kulübün fonlarını zimmetine geçirme suçundan başkanlığı 6 aylığına düşürülmesiyle gündeme gelmişti. Klip, 2018 yılında yaşadığı maddi krizden dolayı La Liga'dan düşmüştü. Öte yandan satışa çıkarılan kulüp için 100 milyon euro istendiği de İspanyol basınında yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.