Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, Çeşme tatilinde

İki kez başpehlivan unvanını kazanan İsmail Balaban'ın şampiyon tamamladığı Survivor 2021'in başarılı yarışmacılarından olan Aleyna Kalaycıoğlu, tatil sezonunu İzmir Çeşme'de açtı.

Yaşam Yayın: 28 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.07.2021 11:30:17
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1889 okunma
Google News

Önceki gün Before Sunset Beach’te objektiflere takılan 23 yaşındaki Survivor Aleyna, güzelliği ve formda görüntüsü ile dikkat çekmeyi başardı.

Çeşme tatilinde arkadaşları ile birlikte denizin ve güneşin tadını doyasıyla çıkaran Aleyna Kalaycıoğlu, tek başına yüzdü.

Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz günlerde Survivor 2021'de birlikte mücadele ettiği yakın arkadaşı Aleyna Çalışkan ile sosyal medyada canlı yayın yapmış, açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Yarışmanın ilk aylarında yarışma kurallarını ihlal edecek şekilde gizlice yiyecek ve içecek temin etmeleri sebebiyle ceza alan birçok yarışmacı içerisinde yer alan ikili, temin ettikleri şeyin alkol olduğunu açıklamışlardı.

Bu davranışlarının nedenini açıklayan Aleyna Kalaycıoğlu, yarışma sırasında açlık hâliyle o anda ellerine ne geçse alabileceklerini ifade etmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.