Selahattin Demirtaş'tan 13 şehit için PKK'ya kınama

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Gara'da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için yayınladığı mesajda "PKK'nın elindeki 13 insanımızın katledilmiş olmasını açıkça kınıyorum. Ailelerin acısını yürekten paylaşıyor, kendilerine başsağlığı diliyorum. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm" ifadelerine yer verdi.

Gündem Yayın: 18 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.02.2021 14:20:13
Editör -
Okuma Süresi: 23 sn.
883 okunma
Google News

Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonulup şehit edilen 13 vatandaşımız için bir açıklama da HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan geldi.

 

DEMİRTAŞ'TAN PKK'YA KINAMA

 

Mesajında "PKK'nın elindeki 13 insanımızın katledilmiş olmasını açıkça kınıyorum" ifadelerine yer veren Demirtaş, "Ailelerin acısını yürekten paylaşıyor, kendilerine başsağlığı diliyorum. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.