Rita Ora, sarı bikinisiyle plajda rüzgar gibi esti!

İngiliz şarkıcı Rita Ora, yeni sevgilisi ve arkadaşlarıyla İspanya'nın ünlü adası İbiza'da güneşin tadını çıkarıyor. Sık sık tatil fotoğrafları paylaşan Ora, bronzlaşmış teni ve altın sarısı bikinisiyle büyük beğeni topladı.

Yaşam Yayın: 07 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 07.08.2020 19:17:06
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1354 okunma
Google News

Kosova doğumlu şarkıcı Rita Ora, bikinili pozunu Instagram'a hesabından paylaştı. İbiza'da tatilin keyfini çıkaran Ora, yeni erkek arkadaşı Romain Gavras ve arkadaşlarıyla bolca eğlendi. 29 yaşındaki şarkıcı, bronzlaşmış teninin ışıltılı altın mayosuyla uyum sağlaması dikkatlerden kaçmadı.

 

 

DENİZDE JETSKİ KEYFİ

 

Bol bol güneşlenen güzel şarkıcı, jetskiye binerek denizde keyifli dakikalar geçirdi.

 

 

SÜTYENSİZ YEMEĞE ÇIKTI

 

İngiliz güzeli, tatilde doyasıya eğlenirken makyajsız fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. Doğal haline oldukça güvenen Ora, tatilde arkadaşlarıyla yemeğe çıktı. Şık bir beyaz elbise tercih eden güzel şarkıcının sütyen takmaması ise gözlerden kaçmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.