Proje tanıtımları mı? Sahne şovları mı?

Kentin sorunları belli. Nedir bunlar? Öncelikli olarak trafik ve ulaşım. Ardından otopark, imar ve planlama, meydan alanları, yeşil alan ve parklar, kültür merkezleri, gençler ve çocuklar için aktivite merkezleri, kapalı pazar alanları, dernekler yerleşkesi vb.

Yayın: 15 Mart 2019 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2019 13:24:21
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1271 okunma
Google News

Bunlar için öyle büyük mega projeler, vizyon projeler adı altında harikalar yaratmaya, renkli göze hitap eden google fotoları koymaya hiç gerek yok.

Çünkü sonrası tam anlamıyla hayal kırıklığı oluyor. Aynen inşaat firmalarının daire satışlarında yaptığı gibi. Sunuma soktuğu maketiyle satışa çıkan gerçek bina arasında dağlar kadar farklılık var.

Dikkat ediyorum son dönemde proje açıklama yarışı içine giren belediye başkan adaylarının düştüğü durum da bundan ibaret…

***

Proje diye açıkladıkları pek çok sözüm ona yatırım projesinin kaynağı yok, fizibilite çalışması yok, finansal ayağı yok, başlangıç ve bitiş süreleri ise hiç  yok.

Pek çoğu da reel de uygulanabilirlik anlamında sorunlu.

Dedim ya...

►Cankılıç'ın yazısının tamamı için tıklayın...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.