Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi çalışanları 'Kanlarıyla Can oldu'

Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi ile Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin birlikte düzenlediği kök hücre bağışı kampanyasında kan bağışı yapan çalışanlar arasından iki hastane personeli iki farklı hastaya donör olarak umut oldu.

Sağlık Yayın: 25 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 25.02.2019 20:08:59
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2484 okunma
Google News

Sosyal sorumluluk projeleriyle birçok hayatlara dokunan Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi yöneticileri ve personelleri yine başarılı bir çalışmaya imza attı. ‘Kan ver Can ver’ sloganıyla Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi, Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin birlikte düzenlediği kök hücre bağışı kampanyasında hastane yöneticileri, personeli ile çok sayıda vatandaş kan bağışında bulunmuştu. Bu kampanya sonrası Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nin iki çalışanı kök hücre bağışlarıyla 2 farklı hastaya donör oldu.


Hayati risk taşıyan bu hastalar için bu kök hücre nakilleri hayat kurtarıcı olabiliyor. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Bursa Vali Yardımcısı Abidin Ünsal ve Bursa Kan Bağış Merkez Müdürü Dr. Orhan Eminlatif ile Kızılay Güney Marmara Kök Hücre Sorumlusu Ramazan Çiçek, Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi yöneticilerini ziyaret etti, teşekkür plaketi verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.