Meral Akşener'den erken seçim açıklaması

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ben erken seçim görmüyorum. Erken seçim için de gezmiyorum. Üstelik gezmek bana iyi geliyor" ifadelerini kullandı.

Siyaset Yayın: 30 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.01.2020 09:51:49
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
3461 okunma
Google News

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Korkusuz'un sorularını yanıtladı. Akşener gündeme ilişkin birçok konuyu değerlendirirken, erkem seçim hakkındaki öngörüsünü de paylaştı.

 

Yurt içi gezilerine ağırlık verdiğini belirten Akşener, "Ben erken seçim görmüyorum. Erken seçim için de gezmiyorum. Üstelik gezmek bana iyi geliyor" ifadelerini kullandı.

 

Depremin ardından Elazığ'da gördüklerinden çok etkilenen ancak bunları paylaşmak istemeyen Akşener, "Tahminimden öte fakirlik var. Kendi çocukluğuma döndüm. İnsanlar, 'sesimiz ol' dediler" dedi.

 

Akşener yurt içi gezilerine neden ağırlık verdiğini de, "Gideceğim yerlerde kalabalık falan istemiyorum. Çıkıyorum sokağa tek tek esnaflarla el sıkışıyorum. Giriyorum dükkanlara… Bakıyorum, kameralar, fotoğraf makinaları var. Dışarı çıkarıyorum. Sonra başlıyoruz sohbete. Esnaf orada patlıyor" sözleriyle açıkladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.